Meniu Cautare

Pentru a prepara acest fel de mancare puteti folosi de la pui copanele. Astfel, faceti o taietura pe lungimea copanului si indepartati osul. Se poate pregati mai repede pe gratar sau intr-o tigaie.

Ingrediente

800 g file pui
50 g migdale bucatele prajite
2-3 lg ulei

Pentru garnitura de legume:
200 g morcovi
400 g pastai tinere
100 g telina - tulpina
1 lg porumb fiert

Pentru unt condimentat:
100 g unt
1 lingurita Vegeta Naturella
1 lg patrunjel proaspat tocat
2 lg suc de lamaie
1 lingurita coaja rasa de lamaie

Am folosit

Natur

Natur

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 45 min

  • 1 Putin unt se topeste si se amesteca cu Vegeta Naturella, patrunjel, suc de lamaie, coaja de lamaie rasa si se lasa la temperatura camerei.
  • 2 Fileurile de pui si legumele se curata si se spala si se lasa la scurs.
  • 3 Intr-o tigaie se pune ulei pentru gatis, se adauga fileurile de pui, iar dupa ce sunt gata, pe fiecare file se pune o lingura de unt condimentata si se mai lasa pe foc inca 1-2 minute.
  • 4 Cu untul ramas se condimenteaza legumele calde care au fost fierte.

Portii

Peste fileurile de pui preparate se presara migdale si se servesc cu o garnitura de legume si salata.