Meniu Cautare

Pieptul de pui este o carne slaba si o sursa ideala de proteine, iar in amestec cu legumele preparate la gratar vor transforma totul intr-o salata delicioasa si racoroasa intr-o zi torida de vara.

Ingrediente

500 g piept de pui
4 ardei mici rosii dulci
1 salata mica verde
100 g ciuperci (doar palariile)
150 g porumb dulce din conserva
200 g rosii cherry
1 plic Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare (75ml)
3 linguri ulei de masline
2 linguri otet din vin
1 lingura de patrunjel proaspat tocat
piper
sare

Am folosit

Vegeta Condiment lichid cu usturoi pentru marinare

Vegeta Condiment lichid cu usturoi pentru marinare

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 30 min

  • 1 Taiati pieptul de pui in bucati mici si turnati Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare peste carne si lasati la marinat pentru a absoarbi toate aromele din marinada.
  • 2 Asezati carnea pe gratarul incins si gatiti-o pe fiecare parte cateva minute. Aranjati ciupercile pe grill si gatiti-le impreuna cu carnea.
  • 3 Spalati si taiati legumele in fasii. Transferati salata intr-un bol, adaugati rosiile cherry, ciupercile preparate taiate in sferturi, porumbul scurs si carnea de pui taiata de asemenea in fasii.
  • 4 Preparati un dressing din ulei de masline, piper si otet din vin, asezonati cu sare si patrunjelul tocat. Adaugati acest dressing peste salata si amestecati.