Pieptul de pui este o carne slaba si o sursa ideala de proteine, iar in amestec cu legumele preparate la gratar vor transforma totul intr-o salata delicioasa si racoroasa intr-o zi torida de vara.
Ingrediente
- 500 g piept de pui
- 4 ardei mici rosii dulci
- 1 salata mica verde
- 100 g ciuperci (doar palariile)
- 150 g porumb dulce din conserva
- 200 g rosii cherry
- 1 plic Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare (75ml)
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet din vin
- 1 lingura de patrunjel proaspat tocat
- piper
- sare
Am folosit
Vegeta Condiment lichid cu usturoi pentru marinare
Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!
Complexitate medie 4 Persoane 30 min
- 1 Taiati pieptul de pui in bucati mici si turnati Vegeta condiment lichid cu usturoi pentru marinare peste carne si lasati la marinat pentru a absoarbi toate aromele din marinada.
- 2 Asezati carnea pe gratarul incins si gatiti-o pe fiecare parte cateva minute. Aranjati ciupercile pe grill si gatiti-le impreuna cu carnea.
- 3 Spalati si taiati legumele in fasii. Transferati salata intr-un bol, adaugati rosiile cherry, ciupercile preparate taiate in sferturi, porumbul scurs si carnea de pui taiata de asemenea in fasii.
- 4 Preparati un dressing din ulei de masline, piper si otet din vin, asezonati cu sare si patrunjelul tocat. Adaugati acest dressing peste salata si amestecati.