Pregatire
Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!
Complexitate medie
8 Persoane60 min
1
Spalati fileuri de somon, uscati-le si presarati-le cu Vegeta.
2
Pe partea de jos a vasului de portelan aranjati o ramura de marar, deasupra puneti fileurile de somon, apoi restul de marar si acoperiti vasul cu o folie.
3
Puneti o greutate pe somonul acoperit si apoi lasati-l in frigider peste noapte.
4
Taiati pestele in bucati mai mici si prajiti-l in ulei pe fiecare parte, aproximativ 5 minute.
5
Curatati legumele radacinoase si puneti-le la fiert in apa clocotita (trebuie sa fie suficienta apa astfel incat sa acopere legumele). Se adauga Vegeta si se lasa la foc mic pana se inmoaie, dupa care se scurge.
6
Se amesteca cu unt, faina diluata in apa, suc de lamaie, piper alb si aproximativ 200 ml de apa in care s-au gatit legumele. Se fierbe totul pentru cateva minute.
Pentru a oferi utilizatorilor o experienta si functionalitate superioara, acest site foloseste cookies. Prin continuarea parcurgerii continutului site-ului va exprimati acordul de utilizare a cookies.