Meniu Cautare

Puteti imbogati preparatul cu ciuperci porcini uscate, dar care trebuie inmuiate anterior.

Ingrediente

600 g manzat
300 g ciuperci
1 ceapa
50 g unt
100 ml de vin alb
1 lingura de Vegeta
1 lingura de patrunjel
200 ml smantana pentru gatit
2 linguri de amidon din porumb

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 70 min

  • 1 Carnea de manzat se taie cubulete , iar ceapa se toaca.
  • 2 Se prajeste in unt carnea taiata, se adauga ceapa si se soteaza impreuna timp de 5 minute.
  • 3 Adaugati ciupercile taite felii, Vegeta si continuati sotarea, punand apa ocazional aproximativ 30 de minute.
  • 4 Cand carnea devine moale, adaugati vinul, diluati amidonul in apa cu smantana de gatit.

Portii

Se serveste cu cartofi prajiti (rösti) si se asezoneaza cu patrunjel tocat.