Ingredientele, atent selectionate, trec printr-un riguros proces de control, din momentul intrarii in productie si pana la ambalare.
Obiectivul nostru este obtinerea unor produse de inalta calitate, ce corespund standardelor sanitare, bazandu-ne pe principii de bune practici in productie, precum si pe principiile calitatii alimentare si de management al securitatii.
Ne bazam pe standarde , reguli si principii in acord cu sistemul Podravka al calitatii si sigurantei alimentare, precum si pe continua educatie a angajatilor nostri. Procesul de control al calitatii incepe cu controlul ingredientelor, in acord cu legislatia croata si cu cea europeana in vigoare, precum si cu legislatia tarilor in care compania Podravka isi exporta produsele. Ingredientele neprocesate parcurg mai multe etape de control, ce implica verificarea documentatiei, inspectia din partea organismelor de control abilitate, precum si verificarea analitica in laboratoarele de control a calitatii, atat in cadrul companiei Podravka, cat si in laboratoare independente acreditate. Verificarea tuturor etapelor de productie continua cu controlul produselor semifinite si cu cel al produselor finite , inainte de introducerea lor pe piata.
Datorita calitatii si inovatiei in productie, a comunicarii, si a urmaririi atente a celor mai recente tendinte in nutritie, Vegeta este o marca recunoscuta pe toate cele cinci continente.
Vegeta a castigat si castiga in continuare inimile utilizatorilor, deoarece este atenta la obiceiurile si preferintele lor alimentare sub orice forma, adaptandu-se continuu specificului culinar national.