Meniu Cautare

Carnea de vita curatata, acoperita in ulei se poate tine in frigider timp de cateva zile.

Ingrediente

file mignon de vita (800 g – 1 kg)
1 lingura Vegeta
50 g de mustar Dijo
3 linguri de ulei de masline

Condimente:
1 lingura de patrunjel proaspat tocat
1 lingura de rozmarin proaspat tocat
1 lingura de arpagic tocat
1 lingura de cimbru uscat
1 catel de usturoi pisat

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 60 min

  • 1 Curatati fileul de vita de toate nervurile, frecati-l cu Vegeta si ungeti-l cu mustar.
  • 2 Rumeniti in ulei fierbinte fiecare partea a carnii de vita, timp de 3 minte.
  • 3 Asezati carnea de vita rumenita intr-un vas rezistent la cuptor, peste care presarati o combinatie de ierburi si usturoi si lasati totul la gatit in cuptorul preincalzit la 170°C timp de aproximativ 20-30 de minute.

Portii

Se serveste cu legume gratinate in unt.