Pregatire
Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!
Simplu
4 Persoane80 min
1
Se spala cartofii si se sterg cu prosoape uscate de hartie.
2
Se pun in vasul de coacere, iar apoi se acopera cu o folie si se coc in cuptorul preincălzit la 180°C, timp de aproximativ o ora (pana cand cartofii sunt gata).
3
Curatati cartofii pe jumatate si, cu grija, se scoate partea din mijloc a acestuia pentru a se forma o scoica.
4
Se piseaza partile scoase din cartof, se adauga usturoiul pisat, smantana, branza rasa si Vegeta.
5
Se curata ardeiul proaspat si rosiile de seminte, se taie cuburi, iar apoi se prajesc in ulei si se adauga la amestecul de cartofi.
6
Se umple scoica de cartof cu compozitia facuta si se mai lasa putin la cuptor.
Pentru a oferi utilizatorilor o experienta si functionalitate superioara, acest site foloseste cookies. Prin continuarea parcurgerii continutului site-ului va exprimati acordul de utilizare a cookies.