Meniu Cautare

Doza de ardei iute da gustul acestui fel de mancare. Aceast fel poate fi servit si cu mamaliguta prajita.

Ingrediente

800 g carne de vitel fara oase (pulpa)
1 lingura Vegeta
250-300 ml apa
25 g malai
1 lingura sos Wochestershire
1 lingurita praf de chimen
1 lingurita zahar brun
2 lingurite cimbru
frunze de dafin
2 catei usturoi
50 ml de ulei
3 ardei iuti
150 g ceapa
1/2 lingurita piper cayenne

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 60 min

  • 1 Se taie carnea cubulete si se prajeste putin in ulei.
  • 2 Adaugati ceapa tocata marunt, 2 ardei curatati de seminte si taiati inele, frunze de dafin, usturoi presat, cimbru, chimen si Vegeta. Se amesteca totul bine si se lasa pe foc cu putina apa.
  • 3 Cand carnea este aproape moale se adauga zahar, sos de Wochestershire si piper cayenne. Se amesteca malaiul cu ardeiul tocat si curatat de seminte si se presara peste carne.
  • 4 Se amesteca totul bine si se toarna apa peste el. Se lasa pe foc inca 10 minute.

Portii

Aceasta masa picanta si gustoasa se serveste cu paine din faina de porumb.