Meniu Cautare

Bucatile de peste se dau prin pesmet si se prajesc in mult ulei.

Ingrediente

800 g file de crap
2-3 lingurite suc de lamaie
1 lingura Vegeta
3 oua
80 g faina
80 g pesmet
Ulei de prajit
Sare
1 lingura patrunjel proaspat taiat marunt
1 lingura arpagic proaspat taiat marunt
1 lingura marat proaspat taiat marunt
1 lingura frunze de telina taiate marunt

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 50 min

  • 1 Pestele se presara cu suc de lamaie si Vegeta.
  • 2 Se da pestele prin faina, oua si pesmet.
  • 3 Prajiti pestele in ulei timp de 5 minute pana se obtine o culoare galben-aurie.
  • 4 Se taie cartofii in sferturi si se pun la fiert. Se scot din apa si se adauga putin ulei peste ei.
  • 5 Peste cartofi si peste se adauga patrujel verde, arpagic, marar si telina.

Portii

Se serveste pestele cu cartofi si cu salata, dupa gust.