Meniu Cautare

Aceasta reteta se poate prepara cu orice tip de peste.

Ingrediente

crap (1,2 kg)
3 linguri suc de lamaie
1 lingura de patrunjel tocat
100 g nuci
1 lingura Vegeta

Am folosit

Classic

Classic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 60 min

  • 1 Curatati si spalati bine crapul. Apoi uscati-l foarte bine pe un servetel de hartie. Se stropeste cu suc de lamaie si se presara cu Vegeta pe exterior.
  • 2 Se amesteca nucile tocate cu piper si patrunjel. Cu acest amestec se umple pestele.
  • 3 Puneti pestele intr-o tava de copt si bagati-l la cuptorul preincalzit la 200°C, timp de aproximativ de 30 minute. In timpul coacerii, se adauga ocazional apa calda in tava de copt.

Portii

Serviti pestele cu cartofi copti si salata verde.