Pregatire
Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!
Complexitate medie
4 Persoane60 min
1
Rupeti capetele, curatati si spalati cozile, lasandu-le putin timp in apa. Apoi, intr-un castron adanc puneti crevetii, usturoiul, ardeii maruntiti din care ati scos semintele, sucul de lamaie si putin zahar.
2
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati crevetii marinati cu Vegeta Naturella si lasati-i pe foc timp de 10-15 minute, amestecand pana cand isi schimba crevetii culoarea.
3
Intr-o alta tigaie, in uleiul ramas se prajeste ceapa taiata felii. Adaugati spanacul, un pic de sare si sotati timp de aproximativ 10 minute. Peste acest amestec si, impreuna cu crevtii, se adauga vin, patrunjel proaspat tocat si se mai tine pe foc 3 – 4 minute.
4
Prajiti orezul impreuna cu usturoiul tocat, in ulei de masline cateva minute, se adauga apa fierbinte, Vegeta Naturella, menta, coaja rasa de lamaie. Gatiti pe jumatate acoperit, la foc mic aproximativ 10 minute.
Pentru a oferi utilizatorilor o experienta si functionalitate superioara, acest site foloseste cookies. Prin continuarea parcurgerii continutului site-ului va exprimati acordul de utilizare a cookies.