Meniu Cautare

Daca iti place, poti pregati un mixt din coaja de lamaie rasa, usturoi, patrunjel si putin ulei de masline.

Ingrediente

2 kg pulpa de miel
1 ceapa
2 cartofi mari
2 morcovi
2 teleine (tulpina)
4-6 catei de usturoi
400 g rosii
400 g fasole alba
1 ceasca vin alb sec
2 linguri Vegeta
1 lingura de oregano uscat
1 lingura boia ardei dulce dizolvata
putina apa

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 6 Persoane 160 min

  • 1 Se coace mielul in putin ulei de masline pana se rumeneste si prinde o culoare frumoasa.
  • 2 In centrul vasului puneti friptura de miel, iar in jurul ei aranjati legumele taiate. Deasupra asezati rosiile si fasolea; adaugati piper sau presarati ardei iute.
  • 3 Se incalzeste vinul si se adauga in el Vegeta , piper si oregano pentru a se dizolva. Se adauga apa daca este necesar astfel incat vasul sa fie plin pana la jumatate. Presarati cu salvie si rozmarin.
  • 4 Acoperiti vasul cu folie de aluminiu si bagati la cuptor la temperatura de 180 * C timp de 2 ore.

Portii

Serviti friptura de miel cu paine prajita.