Meniu Cautare

Ingrediente

600 g piept de pui (4 fileuri)
1 lingura Vegeta
50 g faina alba
50 ml ulei
50 ml vin alb
1 cub concentrat de pui
100 ml smantana

Pentru umplutura:
2 linguri sos Chutney
1 lingura pesmet
50 g ceapa verde
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 ou

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 40 min

  • 1 Cu un cutit mic si ascutit faceti o taietura pe mijlocul fileurilor si presarati peste ele Vegeta.
  • 2 Pentru a prepara umplutura, amestecati intr-un bol sosul Chutney, pesmetul, ceapa verde taiata fin si patrunjelul tocat, dupa care adaugati oul si mixati.
  • 3 Pentru a umple fileurile, folositi o punga speciala pentru umpluturi, apoi sigilati fileul cu scobitori.
  • 4 Acoperiti carnea de pui cu un strat subtire de faina, dupa care prajiti-o in ulei incins. Adaugati vinul alb, apa si cubul concentrat de pui si lasati pe foc sa fiarba, la foc mic aproximativ 10 minute.
  • 5 Finisati sosul prin adaugarea smantanei si lasand pe foc pentru cateva minute.

Portii

Serviti puiul umplut cu sos Chutney impreuna cu gnocchi din cartofi fierti intr-o oala mare cu putina sare.