Meniu Cautare

Ingrediente

320 g orez de Arborio
3 linguri ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
100 ml vin alb
1 lingura Vegeta
200 ml rosii pasate
2 cutii ton in ulei
sare
piper
1 lingura patrunjel tocat
branza rasa

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane 25 min

  • 1 Se prajeste ceapa tocata, in uleiul de masline incalzit, pana devine aurie.
  • 2 Se adauga usturoiul zdrobit, orezul spalat si scurs, prajindu-le pentru scurt timp.
  • 3 Se adauga vinul – se poate adauga si apa daca este necesar – in timp ce se amesteca la foc mic.
  • 4 Adaugati rosiile pasate si lingura de Vegeta.
  • 5 Cand orezul este aproape fragezit, se adauga tonul scurs si se presara patrunjel.

Portii

Se serveste imediat adaugand branza rasa.