Meniu Cautare

Puteti adauga sare salatei, iar cei pasionati de mancarea picanta pot adauga un praf de chili.

Ingrediente

200 g mozzarella
1 lingura Vegeta
50 ml ulei de masline
100 g fasole alba
100 g porumb dulce
120 g avocado taiat cubulete
50 g afine uscate
100 g alune prajite si sarate
2-3 linguri de otet balsamic

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 25 min

  • 1 Taiati mozzarella cubulete, presarati-le cu jumatate de lingura de Vegeta si adaugati 1 – 2 linguri de ulei de masline
  • 2 Marinati branza deja taiata pentru 10 minute si adaugati fasole alba, porumb dulce, avocado, afine si alune maruntite.
  • 3 Adaugati uleiul ramas, otetul balsamic si presarati deasupra Vegeta.

Portii

Amestecati cu grija salata si serviti-o ca aperitiv, fel principal sau parte a unei fripturi la gratar.