Meniu Cautare

Condimentati cu sare dupa preferinte, asezonati cu patrunjel si e gata de servire.

Ingrediente

500 g napi
Sare
Piper
1 lingura patrunjel maruntit
2 catei de usturoi
150 g carnati uscati autohtoni
100 g ceapa
3 linguri de ulei de masline
250 g cartofi
1 lingura Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane 45 min

  • 1 Curatati cartofii si taiati-i in sferturi. Napii se taie in fasii, iar ceapa se marunteste bine.
  • 2 Caliti ceapa in ulei incins. Adaugati usturoi, cartofi, napi, Vegeta si acoperiti cu apa fierbinte. Amesteati din cand in cand timp de 20 de minute pana se inmoaie legumele.
  • 3 Impreuna cu lichidul cald, puneti toate legumele in blender si apoi crema inapoi in oala. Adaugati 400 ml apa si putin piper si mai fierbeti cateva minute.
  • 4 Prajiti carnatii, taiati-i bucati si puneti-i deasupra in supa.

Portii

Condimentati cu sare dupa preferinte, asezonati cu patrunjel si e gata de servire.