Mai multi reprezentanti ai companiei Podravka au gatit alaturi de copiii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundatiei JOYO in cadrul unei campanii de responsabilizare sociala.
60 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” al Fundatiei JOYO, din sectorul 6 al Capitalei, au avut parte de o mare bucurie ieri, 13 mai, atunci cand au fost vizitati de mai multi reprezentanti ai companiei croate Podravka. Nu a fost o vizita scurta, ci una in care oaspetii au petrecut trei ore alaturi de gazdele lor.
Echipa Podravka a fost condusa de managerul general al companiei, Sasa Greguric, iar invitatul special a fost Diana Luca, bloggerul oficial Vegeta, care a primit aceasta titulatura in luna martie.
Impreuna cu copiii s-a aflat si un bucatar profesionist care, impreuna cu Diana si un grup de voluntari, le-a oferit copiiilor o experienta culinara unica si memorabila. Acestia au pregatit masa alaturi de invitatii lor si au realizat ca gatitul inseamna momente, nu doar retete.
Evenimentul a avut loc intr-un cadru relaxant de socializare, iar copiii au fost incantati ca pot sa invete cateva trucuri de la maestrul bucatar.
Cea mai mare agitatie a fost in jurul gratarului din curte, unde bucatarul le-a aratat copiilor secretele unei fripturi facute ca la carte, de pe care, bineinteles, nu lipseste Vegeta Twist pentru Grill. Copiii au invatat, de asemenea, sa prepare bruschete, salata de ton si tortilla cu sardine.
„Am fost impresionati de modul in care copiii au reactionat cand i-am invitat sa pregateasca masa alaturi de noi. S-au bucurat foarte tare de aceasta experienta, iar exuberanta si inocenta lor ne-au facut si pe noi sa ne simtim perfect”, a spus Sasa Greguric.
Managerul general al companiei Podravka Romania a continuat: “Astfel de evenimente fac parte din ADN-ul acestei companii. Ne simtim responsabili sa le oferim un strop de fericire celor care au avut mai putin noroc in viata. Este modul nostru de a spune ca ne pasa de societatea in care traim si ca ne dorim sa o vedem schimbata in bine in fiecare zi.”