Meniu Cautare

Orezul este un ingredient des intalnit în bucătăria chinezească. Acesta simpla preparare a orezului se poate lega perfect cu retete din carne, sosuri, preparate prajite cu alte legume sau chiar simplu.

Ingrediente

orez rotund
250-300 ml apa
1 lingurita Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 2 Persoane25 min

  • 1 Puneti orezul in apa rece si puneti-l la fiert pe foc.
  • 2 Adaugati Vegeta in apa clocotita si apoi reduceti focul si lasati-l la fiert inca 10 minute. (Daca apa nu s-a evaporat, scurge-ti excesul de apa)

Sfaturi

Daca ti-a mai ramas orez poti deasemenea sa il prajesti pentru cateva minute in ulei incins si cu ceapa in seara urmatoare.

Portii

Se serveste ca si garnitura la diferite preparate din carne sau sosuri.

Share