Meniu Cautare

Gustoasele sardine si binecunoscutele paste, in combinatie cu ingredientele mediteraneene, sunt ideale pentru o cina la malul marii.

Ingrediente

2 linguri ulei de masline
100 g ceapa
3 catei usturoi
1 conserva rosii maruntite ( 390 g )
200 ml piure de rosii
1 lingura capere
80 g masline verzi fara samburi
1 lingurita Vegeta
1 conserva Eva sardine in ulei vegetal 115g
1 lingura patrunjel proaspat tocat
400 g paste penne
busuioc proaspat tocat

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane25 min

Daca considerati necesar, puteti adauga sare si piper, si puteti presara patrunjel si busuioc proaspat tocat.

Sfaturi

Puteti de asemenea sa serviti sosul mediteranean preparat impreuna cu orez fiert.

Portii

Serviti pastele presarate cu busuioc proaspat tocat.

Share