Meniu Cautare

Supele sunt o parte indispensabila a bucatariei slovene. Alaturi de supa de ciuperci in coaja de paine, se afla supa de ciuperci boletus comestibile, supa de carne de vita, supa de cartofi... Incearca, de asemenea, acesta interesanta supa de varza cu branza.

Ingrediente

100 g bacon
4 catei usturoi
500 g varza
2 linguri Vegeta
4 linguri orez
60 g parmezan

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Simplu 4 Persoane30 min

  • 1 Se taie cubulete baconul si se prajeste pentru scurt timp.
  • 2 Se adauga usturoiul presat si se toarna apa.
  • 3 Cand apa fierbe, adaugati bucati de varza tocata si Vegeta si fierbeti pana cand varza devine moale.

Sfaturi

Se poate inlocui orezul cu cartofi taiati cubulete.

Portii

Serviti supa de varză cu orez fiert si branza rasa.

Share