Meniu Cautare

Pastele cu branza de capra preparate al dente, cu cubulete de vinete condimentate cu Vegeta si oregano va vor duce cu gandul la mare si la gusturile mediteraneene.

Ingrediente

1 vanata ( 250g )
1 catel de usturoi
3 lingurite ulei de masline
350 g paste Fusilli
1 conserva rosii decojite ( 800g )
200 g ricotta ( sau branza de capra proaspata )
1/2 lingurita oregano uscat
1 lingura Vegeta

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane20 min

  • 1 Sotati cubuletele de vinete in ulei de masline incins. In timp ce vinetele se prepara, adaugati rosiile zdrobite, o lingura cu Vegeta si oregano, si fierbeti totul cateva minute.
  • 2 Pastele se fierb al dente, presarati ricotta maruntita si amestecati sa se topeasca si sa obtineti astfel un sos gustos.

Sfaturi

Presarati peste preparat busuioc sau patrunjel proaspat maruntit.

Portii

Serviti preparatul cald.

Share