Meniu Cautare

Legumele prajite cu mascarpone topit, impreuna cu fileul de pui la gratar asezonat cu Vegeta Twist pentru pui se dovedeste a fi combinatia preferata.

Ingrediente

6 fileuri de pui (aproximativ 1 kg)
1 plic Vegeta Twist pentru pui
2 ardei rosii (300 g)
2 dovlecei (300 g)
60 g masline negre
4 linguri de ulei de masline
½ lingurita de zahar
sare
piper
4 rosii (500 g)
1 lingura patrunjel tocat
Piure de cartofi pentru servire

Am folosit

Vegeta Condimente pentru pui auriu

Vegeta Condimente pentru pui auriu

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane50 min

  • 1 Presarati peste fileurile de pui Vegeta Twist pentru pui si lasati sa stea la rece timp de 30 de minute.
  • 2 Ardeii si dovleceii se taie sub forma unor bastoanase.
  • 3 Puneti legumele la copt, taiati usturoiul felii, adaugati ulei de masline si amestecati.
  • 4 Coaceti in cuptorul preincalzit la 210° C timp de 15 minute.
  • 5 Scoateti legumele, presarati cu putin zahar, sare, piper si amestecati.
  • 6 Aranjati legumele pe maslinele si rosiile taiate, puneti-le in cuptor si coaceti pentru inca 20-25 de minute.
  • 7 Fileurile de pui marinate se pun la gratar pana devin aurii.

Sfaturi

In loc de rosii, puteti adauga rosii maruntite din conserva.

Portii

Legumele la gratar se presara cu patrunjel si se servesc cu piureul de cartofi.

Share