Mici secrete
Daca strugurii nu sunt de sezon, ii puteti inlocui cu 100g de stafide sau smochine uscate.
Aceasta reteta a devenit favorita de Craciun. Este o rulada din piept de curcan aromatizat cu unt si umpluta cu foi de paste preparate in apa fierbinte si aromatizate cu unt sau sosul de la rulada suculenta. De data aceasta, pastele sunt delicioase servite si ca un pat pentru aceasta rulada din piept de curcan umpluta cu fructe aromate si ciuperci.
Clasic
Complexitate medie 4 Persoane60 min
Aceasta reteta cu piept de curcan este pentru un Craciun modern si poate inlocui cu success reteta clasica de curcan umplut la cuptor. Untul adaugat va impiedica uscarea carnii, facand astfel ca aceasta reteta sa fie suculenta si gustoasa.
Daca strugurii nu sunt de sezon, ii puteti inlocui cu 100g de stafide sau smochine uscate.
CE FEL DE FRIPTURA ESTE CROITA PENTRU TINE?