Meniu Cautare

Numele original al acestui preparat este Zurich Geschnetzeltes si este servit cu rösti. Cel mai popular fel de mancare elvetian ii va incanta pe toti cei care prefera carnea de manzat cu sosuri cremoase.

Ingrediente

600 g manzat
300 g ciuperci
1 ceapa
50 g unt
100 ml de vin alb
1 lingura de Vegeta
1 lingura de patrunjel
200 ml smantana pentru gatit
2 linguri de amidon din porumb

Am folosit

Clasic

Clasic

Pregatire Pentru aceasta reteta aveti nevoie doar de imaginatie!

Complexitate medie 4 Persoane70 min

  • 1 Carnea de manzat se taie cubulete , iar ceapa se toaca.
  • 2 Se prajeste in unt carnea taiata, se adauga ceapa si se soteaza impreuna timp de 5 minute.
  • 3 Adaugati ciupercile taite felii, Vegeta si continuati sotarea, punand apa ocazional aproximativ 30 de minute.
  • 4 Cand carnea devine moale, adaugati vinul, diluati amidonul in apa cu smantana de gatit.

Sfaturi

Puteti imbogati preparatul cu ciuperci porcini uscate, dar care trebuie inmuiate anterior.

Portii

Se serveste cu cartofi prajiti (rösti) si se asezoneaza cu patrunjel tocat.

Share